söndag 13 januari 2013

Avslutningsmiddag

Veckans tema är Farväl Peking och vi teasade genom om att ge er orden plock och gott. Klurigt va?! Om du lyckats lista ut veckans aktivitet i förväg ska du ha beröm! Aktiviteten var nämligen att ha en liten avslutningsmiddag för en trogen anhängare som denna vecka flyttar från Norrköping (Peking), men förhoppningsvis bara för ett tag. Anhängaren har under en längre tid önskat att Söndagsbloggen ska hålla i en Räkfrossa då hon missade den vi höll i 2011. Eftersom vi vanligtvis inte kör en aktivitet flera gånger tänkte vi att vi har skaldjur som grund men pimpar kvällen med lite annat också.

Smaken är som baken tänkte vi och för att vi skulle få en riktigt trevlig middag som passar alla så valde vi att ha med lite allt möjligt på vårt "plockbord". Maten bestod av; nybakat bröd, kräftskjärtar, skagenröra, två sorters dipper, salami, brieost, mjukost med smak av färskaörter, gurka, morötter, sallad, ägg, frökex, ost och smör. Till detta drack vi vin, öl, drinkar och cider.


Vårt uppdukade bord.

Levande ljus är viktigt för stämningen.

Gottiligott gott.

Hallondrink, recept finns nedan.



Våra anhängare är riktigt nöjda över drinkarna.

Under kvällen gjorde vi en trevlig drink som vi tänkte ge er receptet på, testa gärna.

Hallondrink:
3dl frysta hallon
1dl Bacardi Razz
1dl Äppelcider

Mixa halloben och Bacardin och häll sedan på äppelcidern. Njut!

Kvällen skulle även innehålla spel hade vi tänkt, men som de pratkvarnar som vi alla är så gick tiden fort och helt plötsligt var klockan 2 på natten utan att vi ens tänkt på att ta fram något spel. En oerhört trevlig kväll! Vi kommer sakna vår trogna anhängare och vän.  Lova att snart komma tillbaka!

Nästa vecka fortsätter temat Farväl Peking och vi teasar genom att ge er orden flyktigt och avslappning...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar