söndag 21 april 2013

Rumpcharader

Efter förra veckans kulturella aktiviteter går vi nu över till temat Bak, teasningen som ni fick var fina former. Till vår glädje så deltog 3 av våra trognaste anhängare, dock så var de inte själva medvetna om det. Vi älskar att "lura" in våra anhängare på söndagsaktiviteter utan deras vetskap. Våra trogna anhängare brukar kunna lista ut när det är en söndagsaktivitet på gång men inte den här gången.

Själva aktiviteten var alltså rumpcharader. Vad är då rumpcharader? Jo man ska forma ord med hjälp av rumpan. Ni som inte provat bör definitivt göra det. Det är en riktigt stämningshöjande aktivitet och skratt är garanterat. Man kan välja om man vill vara i lag eller om man kör enskilt, för varje rätt svar får man ett poäng. Innan ni kör i gång bör ni värma upp höfterna så de är mjuka och fina. Varför inte bjuda upp till lite dans innan det är dags för aktiviteten?

Johanna snurrar höfterna med stil.
Malin blev vinnaren.
Tur att Sarah är smidig av sig!
Härligt att få spana in rumpor!
Ett glatt gäng!

Rumpacharader passar både till vardags som till fest så det finns ingen andledning till att inte köra det. Vi hade jättekul, svårighetsgraden på bokstäverna varierar, vi upptäckte att H bl a var svår att göra.



Nästa vecka fortsätter med temat Bak denna gång är teasningen hetta och kladdigt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar